latinica  ћирилица
25/10/2014 |  19:36 | Аутор: Вечерње новости

Одбио посао вриједан милион долара

Жером Жар један је од оних људи који су сасвим случајно постали звијезде и то захваљујући својим активностима на друштвеним мрежама којима су привукли велики број обожавалаца који их прате, пише "The Daily Dot".

Чини се да је двадесетчетворогодишњи Жар превалио велики пут од своје сиромашне младости.

Млади Француз је постао познат по објављивању видеа на "Vineu", а новостечена слава га је довела до могућности да потпише милионски уговор с једном рекламном агенцијом у Њујорку. Може се рећи да је Жар прави владар "Vinea" с обзиром да је захваљујући својим кратким видео формама успио да привуче преко 7.5 милиона фанова.

И док би неко други на његовом мјесту сматрао ту понуду приликом живота, Жар је направио управо обрнуто и тако одбио пословну сарадњу, на изненађење свих присутних на састанку.

Наиме, Жар је комплетан сусрет снимио скривеном камером, а на видеу објављеном на ЈуТубу можемо видјети тренутак када је одбио милионски посао, који му је понудила агенција "VaynerMedia".

Међутим, Жар за све то има врло једноставан разлог. Он и даље жели да живи испуњен живот и тврди да му није потребна ничија контрола идућих годину дана и неко ко ће му говорити шта ће снимати.

Овај Француз још не жели да има испланиран живот, испуњен дневним рутинама, јер, како каже, кључ среће је да живите живот пуним потенцијалом.

Тако, кад год се нађе у некој животној недоумици, запита се увијек једно те исто питање: само замислите да имате 99 година и да сте на самрти. Међутим, управо сте добили прилику да се вратите управо у овај тренутак и да исправите оно што сте давно учинили. Шта ћете учинити?

Жар је урадио управо то и одбио милионски посао.