latinica  ћирилица
28/10/2014 |  10:44 | Аутор: РТРС

Разведравање уз сунчане периоде

У Републици Српској и ФБиХ јутро ће бити хладно и дјелимично облачно, а током дана очекује се разведравање уз сунчане периоде и дневну температуру од седам до 14, на југу до 19 степени Целзијуса, саопштили су метеоролози.
Сунчано - Фото: РТРС
СунчаноФото: РТРС

Од јутра око ријека и по котлинама на сјеверу и истоку биће магле која ће се задржати и током дана, уз хладније вријеме у тим предјелима, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

На југу ће бити сунчано и топлије.

Вјетар ће бити слаб, сјеверни и сјевероисточни.

У Републици Српској и ФБиХ јутрос је хладно и умјерено облачно. Дува слаб вјетар сјеверних смјерова или промјенљив, а на југу умјерена бура.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Хан Пијесак минус четири, Соколац минус три, Чемерно и Ливно минус два, Гацко, Калиновик, Сребреница, Бјелашница, Купрес и Тузла минус један, Љубиње, Невесиње, Источни Дрвар, Мраковица, Рудо, Бијељина и Иван-седло нула, Клековача, Србац, Вишеград, Добој, Градачац, Јајце и Сарајево један, Дринић, Мркоњић Град, Зворник, Бањалука, Мљечаница, Градишка, Бугојно, Сански Мост и Зеница два, Приједор, Дрвар, Горажде и Столац три, Билећа, Рибник, Нови Град и Чапљина четири, Фоча и Бихаћ пет, Требиње шест, Мостар девет и Неум 10 степени Целзијуса.