latinica  ћирилица
30/10/2014 |  07:16 | Аутор: Агенције

Краљево домаћин меча Србија - Хрватска

Тениска репрезентација Србије у првом колу Свјетске групе Дејвис купа, у марту наредне године, угостиће селекцију Хрватске у новој Хали спортова у Краљеву, договорено је на јучерашњем састанку градоначелника Томислава Илића и делегације Тениског савеза Србије.

"Краљево је велики спортски град у којем наша репрезентација има пуно навијача и баш зато је наша велика жеља да овдје организујемо меч против Хрватске. Постоје и одређени стандарди ИТФ-а који морају бити испуњени", рекао је селектор Богдан Обрадовић.

Делегација ТШ и селектор Обрадовић добили су увјеравања од челника Краљева да ће испунити услове Међународне тениске федерације (ИТФ) за организацију највећег спортског догађаја у историји овог дијела Србије.

"Могу слободно да обећам да ће нова хала и комплетна инфраструктура у граду бити спремни за овај меч", рекао је Илић, градоначелник Краљева.

Обрадовић и сарадници из ТС послије пријема у Скупштини града обишли су нову Халу спортова, капацитета 3.300 мјеста, која би ускоро требала да буде и званично отворена.