latinica  ћирилица
16/11/2014 |  09:40 | Аутор: Б92

Вујошевић: Заштитили су нас играчи Левског

Тренер Партизана Душко Вујошевић похвалио је реакцију играча и стручног штаба Левског приликом прекида утакмице осмог кола АБА лиге.
 - Фото: ФОНЕТ
Фото: ФОНЕТ

До прекида меча, који су "црно-бијели" добили са 98:66, дошло је послије прве четвртине, када су навијачи клуба из Софије упали на терен да би се обрачунали са присталицама шампиона Србије који су били на супротној страни трибина.

На терену је настао општи хаос, али је домаћи тим реаговао како треба, а утакмица је настављена тек пошто су трибине испражњене.

"Морам да нагласим да су се играчи Левског и тренер Папазов током инцидента понашали крајње пријатељски и спортски. Они су чак ушли и у сукоб са својим навијачима да би заштитили прије свега играче Партизана, а и навијаче. То не смијемо да заборавимо када они буду долазили у Београд", нагласио је Вујошевић.

Вујошевић је истакао и да је до инцидената дошло због недовољног обезбјеђења у хали.

"Била је одлична атмосфера на почетку утакмице, испуњена дворана. Мислим да је клуб Левски погријешио јер у присуству толико великог броја навијача, а било је и доста фудбалских навијача, обезбјеђење није било сразмјерно", нагласио је Вујошевић.