latinica  ћирилица
16/11/2014 |  11:20 | Аутор: РТРС

Билећа: Ранио рођаку, па извршио самоубиство

Синиша Вукоје извршио је самоубиство након што је ранио суграђанку Даницу Дунђеровић, власницу ресторана у Билећи.

Рањена жена примљена је у требињску општу болницу са повредама опасним по живот. Узроци пуцњаве су највјероватније несређени породични односи и свађа.

Трагедија се догодила синоћ око 21 час и 15 минута. Дежурни тужилац је по изласку на мјесто несреће констатовао да је Синиша Вукоје испалио два хица према Даници Дунђеровић, након чега је себи одузео живот. Мотиве пуцњаве истарга још није утврдила, али се зна да јој је претходила расправа. Незванично сазнајемо, да је могући разлог породична свађа, јер су Дунђеровићева и Вукоје у сродству.

Вукоје је, како незванично сазнајемо, дошао у ресторан Дунђеровићеве у којем ради његова супруга. Након вербалног конфликта са супругом, ситуацију је покушала да смири власница, након чега је пуцао у њу. Тренутно стање повријеђене је стабилније, али су због тежине повреда неизвјесне прогнозе, изјавили су на хируршком одјељењу Опште болнице Требиње.

Билећани су затечени тужним вијестима и овом породичном трагедијом, док чланови породица и комшије нису жељели да разговарају са новинарским екипама.