latinica  ћирилица
18/11/2014 |  11:44 | Аутор: ТАНЈУГ

Друлић у сриједу напушта болницу

Директор Опште болнице у Ћуприји Марко Илић, изјавио је Танјугу да ће бивши фудбалер Црвене звезде и репрезентације Горан Друлић, који је 11. новембра повријеђен у саобраћајној несрећи, бити отпуштен сутра кући.
Горан Друлић - Фото: Novosti.rs
Горан ДрулићФото: Novosti.rs

"Разговарао сам са његовим ординирајућим хирургом Жељком Обрадовићем. Друлић је сасвим у реду и сутра ће бити отпуштен са одјељења", додао је Илић.

Друлић је јуче и преко викенда био у реду, а сутра је редован отпуст кући, поновио је Илић и додао да ће бивши фудбалер контролу обављати по потреби, претпоставља се да ће ићи код свог хирурга, или ће изабрати неку другу установу.

"Битно је да је све завршено како треба и без компликација", рекао је Илић.

Друлић је имао повреду трбуха и трбушних органа.

"У Општу болницу Ћуприја Друлић је довезен санитетом Службе хитне помоћи Параћина. Послије дијагностиковања, око 22 сата 11. новембра је увезен у операцину салу", рекао је раније Илић Танјугу.

Портпарол Полицијске управе у Јагодини Гордана Цветић, изјавила је Танјугу, да се незгода догодила 11. новембра око 19.15 часова на аутопуту Београд - Ниш код Параћина.

"Путничко возило неготинских регистарских ознака, које се кретала према Београду, сустигло је теретно возило, које се кретало истом траком и ударило у њега.

Возач путничког аутомобила Г.Д (37) је с тешким тјелесним повредама хоспитализован у Општој болници у Ћуприји", рекла је Цветић.