latinica  ћирилица
25/11/2014 |  18:13 | Аутор: Агенције

"Кока-кола" почиње да продаје млијеко?!

Најпознатији произвођач безалкохолних пића "Кока-кола" од сљедећег мјесеца ће у својој понуди имати и млијеко, по двоструко вишој цијени од осталих произвођача.


 У "Кока-коли" вјерују да ће њихов нови производ, под именом "Ферлајф" (Fairlife), постићи велику популарност. Компанија је саопштила да ће се њихово млијеко наћи на полицама продавница неких земаља сљедећег мјесеца, али су признали и то да ће бити двоструко скупље од млијека других произвођача.

Оно чиме оправдавају тако високу цијену је то да ће њихово млијеко, наводно, садржати више протеина, мање шећера и бити без лактозе.

Компанија наводи како ће популарност овог млијека према њиховој процјени постепено да расте, али су увјерени да ће ипак постићи жељени циљ.

„Неко вријеме ће бити потребно да се овај производ изгради као бренд и неће вјероватно одмах зарадити много новца, али ће профит временом доћи. Увјерени смо у то“, наводе из "Кока-коле", преносе медији у САД.

"Кока-колино" млијеко ће се прво наћи на полицама продавница у САД-у, а онда ће постепено стићи и на тржиште других земаља.