latinica  ћирилица
27/11/2014 |  07:06 | Аутор: РТРС

Николић: Нова прилика за доказивање

Фудбалери Партизана гостују код екипе Тотенхема у оквиру петог кола Лиге Европе.

Тренер црно - бијелих Марко Николић рекао је да његов млади тим има још једну прилику за доказивањем против Тотенхема.

Црно-бели гостују у четвртак на Вајт Харт Лејну у петом колу Лиге Европе, а Николић је поручио да не путују са белом заставом у Лондон.

"Велико је задовољство играти у колијевци фудбала, амбијент на стадиону ће сигурно мотивисати фудбалере и то је нова прилика за ново доказивање против једног од најбољих клубова Премијер лиге", рекао је Николић а пренио Б92.

Тренер црно-белих очекује сличан меч као у првом дуелу у Београду, где је Тотенхем играо у комбинованом саставу, а резултат био 0:0.

"Противник има квалитетан тим, али су послије меча у Београда ушли у проблеме и сада полако подижу форму. Они су највјероватније обезбиједили пласман у другу рунду и очекујем да ће играти слично као у Хумској. Ко год да буде играо, биће то веома јак састав. Биће ово још једна прилика за уживање и мислим да неће недостајати тензије", рекао је Николић.

Партизан је посљедњи тим на табели групе Ц са само једним освојеним бодом, Тотенхем и Бешикташ су на диоби првог мјеста са осам бодова, док Астерас има четири. Београдски црно - бијели су остали без шансе за пролазом у наредну фазу такмичења.

У другом мечу групе састају се Астерас и Бешикташ.

Сусрет између Тотенхема – Партизана игра се у четвртак од 21.05 на стадиону "Вајт Харт Лејн" у Лондону.

Група Ц
Астерас - Бешикташ (21.05)
Тотенхем - Партизан (21.05)

1 Тотенхем 4 8
2 Бешикташ 4 8
3 Астерас 4 4
4 Партизан 4 1