latinica  ћирилица
28/11/2014 |  08:44 | Аутор: Б92

Пеле: Нисам био на интензивној њези

Легендарни фудбалер Пеле демантовао је да је пребачен на интензивну његу, да се осјећа добро и да је у болници само био у посебној соби због приватности.

Подсјећамо, свјетски медији су у четвртак јавили да је Пеле (74) пребачен на одјељење интензивне његе у болници у Сао Паолу, јер му се стање погоршало.

"Желим да вас обавијестим да се осјећам добро. Нисам био на интензивној њези, већ сам само боравио у посебној соби због приватности", рекао је Пеле.

"Драго ми је због ваше љубави и подршке и хвала Богу моје стаје није озбиљно. Планирам да предстојеће празнике проведем са својом породицом и да нову годину почнем здрав и да путујем тамо гдје сам већ испланирао. Хвала свима", рекао је Пеле.

По многима најбољи фудбалер свих времена пребачен је у болницу у понедјељак због уринарне инфекције, само двије недјеље након што је оперисан због проблема са камењем у бубрезима.

Он је отпуштен из болнице само три дана након операције и претпостављало се да се добро опоравља, а у четвртак је поново смјештен у болницу.