latinica  ћирилица
28/11/2014 |  09:14 | Аутор: РТРС

Данас мало топлије

У Републици Српској биће мало топлије уз слабу кишу на југу. Понегдје на сјеверу и истоку магла током цијелог дана уз хладно вријеме.
Јесен - Фото: РТРС
ЈесенФото: РТРС

Ујутрo облачно, понегдје и магловито вријеме. Слаба киша ће падати понегдје на југу и западу. Током дана топлије него јуче уз умјерено облачно вријеме са повременим сунчаним периодима. На југу и југозападу и током дана повремена слаба киша. Понегдје на сјеверу и истоку магла ће се задржати и током дана уз хладније вријеме у тим предјелима.

Вјетар слаб источни на сјеверу, у осталим предјелима југоисточни и јужни. На југу Херцеговине крајем дана јача јужни вјетар. Јутарња температура од 2°C до 7°C, на југу до 10°C, на планинама на истоку мало хладније. Највиша дневна температура од 8°C до 13°C, на југу топлије до 16°C, у вишим предјелима и мјестима са маглом од 5°C.

ПРОГНОЗА ВРЕМЕНА ЗА БАЊАЛУКУ 

Ујутро облачно и понегдје магловито. Током дана мало топлије него јуче уз умјерено облачно вријеме и повремене сунчане периоде. Вјетар слаб источни, током дана у скретању на југоусточни. Јутарња температура ваздуха око 2°C, а највиша дневна температура ваздуха око 10°C.