latinica  ћирилица
28/11/2014 |  13:17 | Аутор: Блиц

Премијер лига: Ана савладала Хантухову на отварању

На Филипинима је почела Међународна тениска Премијер лига, а међу актерима се нашла и Ана Ивановић чији је тим остварио побједу на отварању.

Егзибиционо такмичење у коме се четири екипе надмећу по не баш класичним правилима, почело је побједом "Микромакс индијских асова", за које наступа и Ивановићева, над ДБС Сингапур "Слемерима" и то резултатом 26:16.

До тог резултата се дошло када су одиграни по сет у мушкој конкуренцији, затим женској, па у игри мјешовитих дублова, а онда и мушких парова, те легенди. А најубједљивија је у том, првом колу и поменутом дуелу, била она када је Ана која је са 6:0 декласирала Данијелу Хантухову, након што је врло весело бодирла остале чланове "индијских асова".

У тиму чији је члан и Ивановићева овога пута није наступао Федерер (прве звијезде сваке екипе су се обавезале да играју када су "домаћини") а од побједа ћемо издвојити ону Гаела Монфис над Лејтоном Хјуитом (6:1), док су једини пораз доживјели управо Монфис и Бопана, и то од Ника Кирјиоса и Томаша Бердиха са 6:2.
Фабрис Санторо, побједом над Патриком Рафтерпм од 6:5(8:4), те тандем Мирза - Бопана успјехом против Ханутхове и Соареша (6:4) обезбиједили су недостижну предност побједницима из индијске екипе.