latinica  ћирилица
29/11/2014 |  08:58 | Аутор: РТРС

Понегдје са кишом, током дана могући сунчани периоди

У Републици Српској и Федерацији БиХ јутро ће бити облачно, понегдје са слабом кишом, а током дана могући су и повремени сунчани периоди.
Вјетар - Фото: ТАНЈУГ
ВјетарФото: ТАНЈУГ

Хидрометеоролошки завод Републике Српске саопштио је да ће на југу и даље падати киша, а понегдје на сјеверу и истоку магла ће се задржати и током дана уз хладније вријеме.

Вјетар слаб источни на сјеверу, у осталим предјелима умјерен југо, на југу Херцеговине повремено појачан.

Јутарња температура од три до 10, на југу до 14 степени Целзијусових. Највиша дневна од седам у мјестима са маглом до 16, на југу понегдје и око 19 степени.

Јутрос је у Републици Српској и ФБиХ било облачно вријеме са мјестимичном кишом, а понегдје је регистрована и грмљавина, саопштио је Хидрометеоролошки завод ФБиХ.

Температура у 7.00 часова: Градачац два степена, Мљечаница, Србац, Бијељина, Добој три, Нови Град, Зворник, Бањалука, Приједор, Бихаћ, Бјелашница, Сански Мост, Тузла четири, Мркоњић Град, Рудо, Рибник, Зеница пет, Фоча, Вишеград шест, Соколац, Бугојно седам, Клековача, Сребреница, Источни Дрвар, Хан Пијесак, Мраковица осам, Гацко, Калиновик, Чемерно, Дринић девет, Невесиње 10, Сарајево 11, Билећа, Ливно 12, Мостар 14, Требиње 16, Неум 18.

Падавине у протекла 24 часа: Гацко 13, Мостар 10, Билећа, Чемерно, Неум девет, Требиње
пет, Калиновик, Невесиње три, Сарајево и Бјелашница два, Хан Пијесак и Фоча један литар по метру квадратном и друго.