latinica  ћирилица
29/11/2014 |  09:27 | Аутор: novosti.rs

Генсек Пазара: Звезда и Војводина неће у Европу догодине

Фудбалери Новог Пазара дочекаће у 14. колу Јелен Суперлиге Партизан, а домћи су увјерени да могу да представљају озбиљну коску за разиграну екипу Марка Николића.

Нови Пазар би евенуталним тријумфом стигао на мјесто које гарантује пласман на европску сцену, али у Рашкој су убијеђени да ће наредне године крстарити Старим континентом.

"Утакмица са Партизаном је веома значајна за наш клуб из разлога што се ми боримо за Европу и ови бодови су нам јако битни. Буквално са ова три бода ми се селимо у сам врх табеле и то нам пружа прилику да се домогнемо Европе. Колико сам данас сазнао, сљедеће године ни Војводина ни Црвена звезде неће имати прилику да због финансијских проблема играју у Европи", рекао је генерални секретар Новог Пазара Реџеп Кораћ за локалну телевизију.

Очекује се наелектирисана атмосфера на "Градском" стадиону у Новом Пазару. Отуда је Кораћапеловао на домаће навијаче да навијају фер и спортски.

"Сви жељно очекујемо сусрет са Партизаном како ми у фудбалском клубу тако и наши навијачи. Сигурно ће бити спектакл. Апелујемо на наше навијаче да дођу у што већем броју и да фер и спортски подрже наш клуб. Послије одложеног меча са Вождовцем створила се таква атмосфера да ће сви да гледају шта ће се десити на нашем стадиону. У Новом Пазару ће се десити спектакл и то у мечу са Партизаном", подвукао јеКораћ.