latinica  ћирилица
13/12/2014 |  09:47 | Аутор: РТРС

Лакташи: Полетан најбољи спортиста, Игокеа најбољи клуб

Члан Кик-бокс клуба Круна, Сандро Полетан, проглашен је најбољим спортистом Лакташа за 2014. годину.

Полетану је признање уручено на манифестацији Избор најбољих спортиста, која је 19. пут одржана у петак навече, а на листи најбољих спортиста за годину на измаку су још према пласману џудисткиња Сашка Тркуља (ЏК Полицајац), кошаркашица Сандра Радић (ЖКК Игокеа), џудиста Александар Шобот (ЏК Лакташи), одбојкашица Александра Глигић (ОК Лакташи) и рукометаш Ђорђе Стојић (ОРК Лакташи).

Најбоља спортисткиња до 18 година је Каролина Кнежевић из ЖОК Лакташи, а најбољи спортиста у истој старосној категорији је Петар Дедић из ЏК Полицајац.

Најперспективнија спортисткиња од десет до 16 година је Наташа Врањеш из Пливачког клуба Делфин, а спортиста Филип Поповић из ФК Лакташи. За најбољу екипу проглашен је Кошаркашки клуб Игокеа, док је најбољи спортски радник Дубравко Чембер из Фудбалског клуба Младост из Гламочана.

Титулу најбољег тренера понијела је Бранкица Кепчија из Пливачког клуба Делфин.

Организатор ове манифестације билло је Удружење спортиста Лакташа, а покровитељ Скупштина општине Лакташи. За све награђене у петак је уприличен свечани пријем код начелника Лакташа Мирослава Коџомана.

"У наредном периоду приоритет ће нам бити систематска подршка спорту како би ови млади људи који се труде и раде проноосити славу наше општине", рекао Коџоман.