latinica  ћирилица
17/12/2014 |  12:01 | Аутор: Агенције

САД: Пронађен мртав ратни ветеран који је убио 6 чланова породице (ВИДЕО)

Бивши амерички војник осумњичен за убиство шест чланова своје породице у Пенсилванији пронађен је мртав у уторак након дводневне потраге, објавиле су локалне власти, додајући да је убица умро од посљедица повреда које је сам себи нанио

Пенсилванијска полиција је два дана недалеко од Филаделфије тражила ирачког ратног ветерана Бредлија Вилијама Стоуна (35), осумњиченог за убиство бивше супруге, бивше пунице, њене мајке, бившу свастику и још двоје чланова породице, међу којима и 14-огодишње рођакиње. Његов 17-огодишњи рођак тешко је рањен.

Стоуново тијело је пронађено у шумском подручју удаљеном око једног километра од његовог дома у Пенсбургу, градићу који се налази 80 км сјеверозападно од Филаделфије.

Главни тужилац округа Монтгомери Риса, Ветри Ферман, рекла је да ће се обавити обдукција како би се утврдио тачан узрок Стоунове смрти.

"Међутим, на основу онога што смо пронашли на мјесту догађаја, вјерујемо да је сам себи нанио повреде и одузео себи живот", рекла је на конференцији за новинаре.

Медији су објавили да је Стоун од 2002. био припадник резервних снага америчке морнарице, а 2011. је напустио војску. Наводе и да пати од посттрауматског стресног поремећаја.

Бјегунац је убиства починио у три града; најприје у Саудертону убивши бившу свастику, њеног супруга и њихову 14-огодишњу кћерку. Њихов 17-огодишњи син је преживио напад и хоспитализован је.

Након сат времена полиција је примила позив из оближњег Ленсдејла у којему је убио бившу пуницу и њену мајку, а у наредних пола сата полиција је добила још један позив их сусједног мјеста Лоу Салфорда у којему је пронађена мртва његова бивша супруга.