latinica  ћирилица
17/12/2014 |  20:30 | Аутор: РТРС

Марија Шестић пјева химну Свјетског првенства у рукомету (ВИДЕО)

Бањалучанка Марија Шестић пјева химну за Свјетско првенство у рукомету за мушкарце, које ће бити одржано у Катару у јануару 2015. године!

Марија је једна од 24 свјетска извођача, који су добили позив продуцентске куће "Мелоди Воркс" (Melody Works) из Лос Анђелеса да учествују у овом музичком пројекту врхунске продукције.

Пјевачица се недавно вратила из Париза, гдје је са осталим извођачима снимала пјесму названу "Live it Win it", како гласи и слоган првенства.

У недавном гостовању у нашој забавној емисији "7у1“ открила нам је нешто више детаља о овом музичком пројекту.

Иза организације овог догађаја, каже Марија, стоји велика звијезда из Египта Хасан ел Шафеи, а снимање је организовала продуцентска кућа из Дубаија ЈБМ и влада Катара. Аутор пјесме је Свенсон Најгард. Посебан изазов је тај што се пјесма изводи у мушком тоналитету.

Нашу пјевачицу и остатак њених колега током боравка и снимања у Паризу пратиле су камере, а као резултат настао је спот документарног карактера.

Марија у јануару, путује за Катар, а након повратка провјерићемо да ли је овај ангажман значио и евентуални почетак њене интернационалне каријере?

До тада послушајте како Марија изводи једну од најпопуларнијих нумера Алишје Киз „ If I aint got you”.