latinica  ћирилица
18/12/2014 |  09:41 | Аутор: Глас Српске

Марјановић против Марковића, у рингу и Дарко Миличић

Члан Кик-бокс клуба "Драженко Нинић" Денис Марјановић вечерас ће у Новом Саду радити престиж меч у лоу-кику, категорија до 86 килограма, против репрезентативца Србије и члана Црвене звезде Милоша Марковића Жуће, пише Глас Српске.

"Посљедњих мјесеци интензивно сам тренирао и у одличној сам форми. Ово је за мене била изузетно успјешна година, коју желим да памтим и по тријумфу у мечу са Марковићем. Наравно, до побједе неће бити нимало лако доћи јер је популарни Жућа искусан борац. Међутим, вјерујем у себе и очекујем тријумф", рекао је Марјановић, са којим ће у Нови Сад путовати тренери Драженко Нинић и Предраг Станковић.

Овај дуел биће уводни меч за двије главне борбе у којима ће улог бити свјетска, односно европска титула у "WАКО" про федерацији.

"Прослављени српски борац Ненад Пагонис имаће меч за титулу професионалног првака свијета у лоу-кику, до 88 килограма, против Хрвата Агрона Претенија, док ће млади Миљан Видовић напасти европску титулу у "К-1", до 81 кг, а ривал ће му бити мађарски борац Ласло Шабо" - нагласио је Марјановић.

У једном од уводних мечева, први на ринг ће изаћи бивши српски репрезентативац и НБА кошаркаш Дарко Миличић, који је у јесен 2012, одласком из Бостон Селтикса, практично завршио каријеру у игри под обручима. Противник ће му бити српски кик-боксер Радован Радојчин.

"Тренирам као никада до сада. Јако сам уморан, али даћу све од себе. Не знам какав ми је противник, прије свега бих волио да то буде добра и квалитетна представа", рекао је Миличић, који је у септембру најавио улазак у ринг.