latinica  ћирилица
22/12/2014 |  09:49 | Аутор: РТРС

Михајловић: Насмијало ме Декијево искључење

Тренер Сампдорије Синиша Михајловић рекао је послије јучерашњег ремија са Удинезеом (2:2) да је резултат на Луиђи Ферарису реалан.

Тим из Ђенове је повео, да би гости у само пет минута успјели да стигну до преокрета. Ипак, Габијадини је успио да донесе свом тиму бод у шездесетом минуту игре, пише Б92.

Меч у Ђенови обиљежило је и треће искључење Дејана Станковића у сезони који је помоћни тренер Удинезеа, као и реакција његовог кума Синише Михајловића – који се на све то насмијао.

"Шта ме је насмијало? Декијево искључење. Када су га искључили почео је да се правда као да сам га ја искључио, али разумијем га. Био му је ово трећи црвени картон у сезони и нервоза је учинила своје, али стварно не знам због чега је искључен", рекао је Михајловић. "Било би боље да смо побиједили, али су оба тима ишла на сва три бода, навијачи су свакако уживали. Имали смо 'рупу' у игри кад смо примили голове. Послије паузе сам направио мале тактичке измјене, па смо увијек били на њиховој половини".

Тим Синише Михајловића је забиљежио девети реми у сезони, и тренутно је пети са 27 бодова, док екипа из Удина заузима девето мјесто с пет бодова мање.