latinica  ћирилица
22/12/2014 |  13:39 | Аутор: Мондо

Травник појачава одбрану, прва жеља Стакић

Дефанзивац Рудар Приједора Драгослав Стакић на мети је екипе Травника.

Клуб са "Пироте" жели да појача конкуренцију у одбрани, али и у везном реду.

Фудбалери Травника имали су релативно успјешну јесен. Након првог дијела сезоне тим Хусније Араповића заузима мјесто у средини табеле.

Ипак, Травничани су свега пет бодова испред опасне зоне, па ће у зимском прелазном року настојати да појачају одређене линије у тиму, како не би дошли у ситуацију да се у наставку првенства боре за опстанак.

На мети клуба са стадиона "Пирота" је Драгослав Стакић (29), искусни штопер Рудар Приједора, који има искуство играња у Премијер лиги. Осим Приједорчана, носио је и дрес бањалучког Борца, док је имао и инострану епизоду, наступајући за словеначки Рудар из Велења.

"Нама су потребни искусни играчи, који одмах могу наступити у првој постави. Желимо довести појачања на десном боку, те на позицијама штопера и задњег везног", рекао је тренер Травника за "Дневни аваз".

Осим Стакића, "везири" у својим редовима желе да виде и Емира Јусића, некадашњег одбрамбеног играча Челика, који је прошле сезоне носио дрес казахстанског Акзајика, те Невена Лаштру из Широког Бријега, за чије услуге је заинтересован и Витез. Такође, двојица фудбалера Сарајева, Ристо Митревски и Мирољуб Костић, могли би доћи на позајмицу у Травник.