latinica  ћирилица
22/12/2014 |  17:09 | Аутор: СРНА

Сутра сунчано

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује сунчано вријеме, са малом до умјереном облачношћу, саопштили су метеоролози.
Послије подне, ведро - Фото: РТРС
Послије подне, ведроФото: РТРС

У Републици Српској јутро ће бити свјеже на западу и сјеверу са температуром изнад нуле, а хладно са мразем у вишим предјелима и дијелом на истоку, гдје ће по котлинама и око ријека бити магловито.

Током дана сунчано, са малом до умјереном облачношћу изнад континенталних и планинских предјела, а на југу ведро, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Јутарње температуре од један до пет, на југу до осам, а дневне од три до девет, на југу до 13 степени Целзијусових, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Горажде и Иван-седло два, Рудо и Вишеград три, Фоча четир, Бугојно, Сребреница и Калиновик пет, Купрес, Сарајево, Чемерно, Гацко и Хан Пијесак шест, Ливно, Мостар, Зеница, Билећа и Невесиње осам, Дрвар, Дринић и Мраковица девет, Добој, Столац, Мркоњић Град и Нови Град 10, Сански Мост и Зворник 11, Требиње, Тузла, Чапљина, Рибник и Србац 12, Бихаћ, Бијељина и Градачац 14, те Бањалука 15 степени Целзијусових.