latinica  ћирилица
23/12/2014 |  12:01 | Аутор: klix.ba

Разбојници ишчупали банкомат, у бијегу пуцали на полицију

За сада непознати разбојници наоружани аутоматским пушкама синоћ су у Општини Добој Исток покушали извршити спектакуларну пљачку, али им то баш и није пошло за руком.

Филмска прича одиграла се у мјесту Клокотница у Добој Истоку, када су разбојници из лежишта ишчупали банкомат НЛБ банке.

Учинили су то уз помоћ џипа за који су везали конопац и ишчупали банкомат. Ипак, њихова радост није дуго потрајала. Убрзо се на мјесту догађаја нашла полицијска патрола након што се упалио тихи аларм у банци.

"Разбојници су запуцали према нашим колегама, али на сву срећу повријеђених није било. Затим су сјели у џип и побјегли вукући банкомат", рекао је Изудин Шарић, портпарол МУП-а Тузланског кантона.

Међутим, полиција је пратила разбојнике. Аутомобил се након три до четири километра зауставио у намјери да убаце банкомат у возило, али тада су видјели да им је полиција за петама. Умјесто да банкомат убаце у ауто, брзо су га откачили те се дали у бијег.

"Интензивно трагамо за разбојницима истовремено док радимо на увиђају заједно с кантоналним тужилаштвом", рекао је Шарић.