latinica  ћирилица
23/12/2014 |  16:29 | Аутор: СРНА

Сутра сунчано и топло

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити сунчано и пријатно топло вријеме, са мало облака, и највишом дневном температуром од осам до 15 степени Целзијусових.
Ведро - Фото: РТРС
ВедроФото: РТРС

У Републици Српској јутро ће бити свјеже и претежно ведро, око ријека и по котлинама на сјеверу и истоку очекују се сумаглица и магла, а у вишим предјелима мраз.

У мјестима гдје се магла дуже задржи током дана биће хладно.

Вјетар ће бити слаб југозападни и западни, саопштено је из Републичког Хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура износиће минус два до пет, на југу до седам степени Целзијусових, саопштено је из Федералног Хидрометеоролошког завода.

У већини крајева данас је преовладавало мало до умјерено облачно и сунчано вријеме. Нешто више облака било је у Херцеговини. По котлинама и уз ријечне токове било је магле или ниских облака.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Чемерно један степен, Бјелашница, Гацко, Вишеград и Горажде два, Рудо три, Фоча и Невесиње четири, Калиновик пет, Купрес и Соколац шест, Мостар, Билећа, Сарајево и Сребреница седам, Столац и Хан Пијесак осам, Бугојно и Ливно девет, Дрвар, Неум, Требиње, Мраковица и Зеница 10, Приједор 11, Зворник, Мркоњић Град и Дринић 12, Добој, Србац и Тузла 13, Сански Мост и Рибник 14, Бањалука, Нови Град и Бијељина 15, Бихаћ и Градачац 16 степени Целзијусових.