latinica  ћирилица
04/01/2015 |  20:00 | Аутор: ТАНЈУГ

Милошевић: Успјеси младих селекција у сјенци резултата А тима

Потпредсједник Фудбалског савеза Србије (ФС С) Саво Милошевић рекао је 2014. година била успјешна за српски фудбал, али да остаје жал због резултата најјаче селекције, који би могли да се исправе у наставку квалификација за првенство Европе у Француској.
Саво Милошевић - Фото: РТРС
Саво МилошевићФото: РТРС

"Морамо да будемо задовољни оним што су урадиле све омладинске селекције, почев од младе репрезентације и пласмана на Европско првенство у Чешкој, као и годину дана млађих на шампионат свијета на Новом Зеланду. Два феноменална резултата и први пут у историји у ситуацији смо да играмо два велика такмичења у само мјесец дана. Кадети и омладинци још увијек имају могућност да оду на ЕП, тако да 2015. година може да буде сјајна", рекао је Милошевић у новогодишњем интервјуу Тањугу.

Милошевић је истакао да се успјеси млађих селекција помало у сјенци због резултата А тима, али да шансе још увијек није изгубљене.

"Остаје жал због и искрено вјерујем да то може да се поправи у овој години. Имамо довољно квалитета и добар тим како би се извукли из ове ситуације и заузмемо бар треће мјесто које води у бараж. Верујем да је то изводљиво и надам се да ћемо задовољити народ и резултима најјаче селекције, пошто су сви остали у сјенци", навео је Милошевић, који је за начионални тим одиграо 102 утакмице, само једну мање од рекордера Дејана Станковића.