latinica  ћирилица
20/01/2015 |  17:02 | Аутор: Глас Српске

Стокић остаје у Борцу до краја сезоне

Нападач бањалучког Борца Јоцо Стокић и у наставку сезоне носиће дрес клуба из Платове, иако је само дан раније био практично на излазним вратима "Градског" стадиона.
Стадион ФК Борац - Фото: РТРС
Стадион ФК БорацФото: РТРС

Овакав епилог плод је вишечасовних јучерашњих преговора челника Борца и једног од најбољих шпиц играча Премијер лиге БиХ, пише Глас Српске.

"Приближили смо ставове и остало је да наставак сарадње само још озваничимо. Свјесни смо дуговања према Стокићу, од њих не бјежимо, али рјешавање тог проблема у овом тренутку није приоритет. Тога је свјестан и Стокић и пристао је да се дуг према њему исплаћује у наставку сезоне у складу према могућностима", истакао је предсједник Фудбалског клуба Борац Драшко Илић.

Стокић је изразио задовољство останком на "Градском" стадиону и у наставку сезоне.

"Драго ми је што смо се на крају успјели договорити и што ћу и на прољеће носити 'црвено-плави' дрес. Моја потраживања биће измирена у што скорије вријеме и сада ми остаје само да се што боље спремим за наставак сезоне. Вјерујем да имамо добру екипу и да Борац може стићи до пласмана на међународну сцену", рекао је Стокић.

Екипа Борца тренутно заузима шесту позицију на табле Премијер лиге, а први меч у наставку такмичења "црвено-плави" ће одиграти 28. фебруара када на "Градски" стадион стиже Младост из Велике Обарске.