latinica  ћирилица
21/01/2015 |  11:16 | Аутор: СРНА

Хотели на Јахорини смањили цијене смјештаја

Јахорина је и данас прекривена снијегом чија је висина између 40 и 60 центиметара, а за све заинтересоване за боравак на олимпијској планини хотели су смањили цијене смјештаја
Јахорина, стаза Скочине - Фото: СРНА
Јахорина, стаза СкочинеФото: СРНА

Од вертикалног траснпорта раде шесторосједи "Пољице" и "Огорјелица", лифтови "Пољице" и "Олимпик" и бејби-лифт.

Снијег на Јахорини и јутрос пада, вријеме је промјењиво облачно, а температура ваздуха је минус један Целзијусов степен.

Осим мањих цијена, хотел "Бистрица" нуди и екстра попусте.

Цијена ноћења с доручком у хотелу "Бистрица" износи 56 марака, рекла је портпаролка Олимпијског центра "Јахорина" Ивана Лиздек и још је издвојила топ-понуду овог хотела у којем три дана боравка у полупансиону и кориштење ски-паса кошта 145 евра по особи.

- Од 25. јануара расте број резервација у хотелима и очекује се већи број гостију, посебно из Турске, гдје крајем мјесеца почиње распуст - истакла је Лиздекова.

Од 6. фебруара Лиздекова је најавила "Студентску зиму" коју организује Ферилајни савез Републике Српске.

Према њеним ријечима, студенти из Републике Српске, на олимпијској љепотици боравиће у двије групе од 1. д 6. и од 6. до 11. фебруара.

Она је препоручила заинтересованим студентима да посјете сајт Феријалног савеза, гдје се могу информисати о попустима, захваљујућима којима могу да проведу пет дана на Јахорини.