latinica  ћирилица
27/01/2015 |  13:59 | Аутор: СРНА

Пословна конференција БиХ - Аустрија

Амбасада БиХ у Аустрији организовала је данас у просторијама Аустријске привредне коморе у Бечу пословну конференцију БиХ - Аустрија у којој су учествовали представници 39 компанија из БиХ и 73 из Аустрије, саопштено је из Министарства иностраних послова БиХ.

 Пословну конференцију је Амбасада БиХ организовала заједно са Привредном комором Аустрије и у сарадњи са Спољнотрговинском комором БиХ и привредним коморама Републике Српске и Федерације БиХ.

Током пленарног дијела, амбасадор БиХ у Аустрији Тања Милашиновић-Мартиновић поздравила је присутне и захвалила за одличну сарадњу која је резултирала успјешно организованом пословном конференцијом.

На конференцији су се обратили и потпредсједник Спољнотрговинске коморе БиХ Ахмет Егрлић, директор Агенције за промоцију извоза у Спољнотрговинској комори Енес Алишковић, те замјеник директора ФИПЕ Блаженка Мишковић.

О аустријском пословању у БиХ говорио је представник Привредне коморе Аустрије у БиХ Сигмунд Немети, а о појединим аустријским инвестицијама говорили су Карлханц Добниг из Рајфајзен банке и Енес Кахримановић из фирме "Аустронет".