latinica  ћирилица
27/01/2015 |  21:42 | Аутор: Б92

Сукоб Бабовића и Шкулетића на припремама

Иако је дошао тек прије десетак дана у Партизан, Стефан Бабовић је већ успио да се сукоби са једним од саиграча, Петром Шкулетићем.

Једино појачање "црно-бијелих" у досадашњем дијелу прелазног рока и први стријелац тима из првог дијела сезоне имали су жестоку свађу уз гомилу псовки на полувремену дуела са Цирихом.

Нема сумње да је Шкулетић нервозан на овим припремама јер му је клуб пред почетак прелазног рока стопирао већ договорен трансфер у француски Лил, гдје је сјајни нападач прошао и медицинске прегледе.

"Сукоби се дешавају у припремном периоду, али њихове игре су нешто што не задовољава. Када се вратимо у Београд мораћемо да видимо ко иде, а ко остаје, да се подвуку црте и видимо ко игра за Партизан на прољеће. Било је оних који се нису ни ознојили, а причају по терену. То није могло до сада, па неће моћи ни од сада. Све то иде од лабавог приступа утакмици", објаснио је тренер Марко Николић.

Саиграчи су ипак морали да реагују како вербални не би прерастао у физички сукоб, преносе "Вечерње новости".

"Све је у реду, Стефан и Петар су се измирили и извинили се остатку екипе у свлачионици", рекао је новинарима Данко Лазовић, капитен тима на овом припремном мечу.

Партизан је ремизирао са Цирихом 2:2, у другом тест мечу у Анталији. У четвртак игра против бечке Аустрије.