latinica  ћирилица
31/01/2015 |  09:11 | Аутор: sportal.rs

Тренер Локомотиве платио припреме црногорске Младости

Миодраг Божовић Гроф спада у најцјењеније тренере са ових простора, а послије овог геста популарност ће му сигурно још порасти.
Миодраг Божовић - Фото: Novosti.rs
Миодраг БожовићФото: Novosti.rs

Наиме, црногорски стручњак, који тренутно са клупе предводи московску Локомотиву, ријешио је да плати комплетне припреме екипи Младости из Подгорице у Турској.

Због очајне финансијске ситуације тренутно трећепласирана екипа црногорског првенства заказала је припреме у Улцињу, али је онда услиједио позитивни шок.

"Прије неколико дана Божовић ме је позвао из Анталије, гдје се припремао са својом Локомотивом, и питао ме да ли смо расположени да дођемо у Турску, све о његовом трошку", рекао је за подгоричке Вијести Миодраг Вукићевић, члан управе Младости и некадашњи фудбалер.

Да ствар буде интересантија, Божовић никада у каријери није носио дрес Младости. Напротив, био је фудбалер, капитен, касније и тренер градског ривала Будућности.

"Ово је гест који није забиљежен на овим просторима и не постоје ријечи којима можемо да изразимо захвалност Божовићу, по мени најбољем тренеру на просторима бивше Југославије", одушевљен је Вукићевић.

Подгоричани су, наравно, одмах отказали припреме у Улцињу, уштедјели средства, и почели да се спремају за пут у Анталију, гдје ће боравити од 2. до 12. фебруара и то све о Грофовом рачуну.