latinica  ћирилица
20/02/2015 |  14:21 | Аутор: СРНА

У суботу наоблачење са кишом

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује наоблачење са кишом, која ће крајем дана најприје почети на југу, а потом ће се проширити и на остале крајеве, док ће на планинама падати снијег, саопштили су метеоролози.
Вјетар - Фото: ТАНЈУГ
ВјетарФото: ТАНЈУГ

Вјетар ће бити јужни и југозападни, најприје слаб, а током дана умјерен, понегдје у Крајини и појачан, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Јутарња температура ваздуха износиће већином између минус шест и минус један степен, на југу Херцеговине од минус два до три степена. Највиша дневна температура између седам и 14 степени Целзијусових.

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас је било сунчано.

Температура у 13.00 часова: Бјелашница минус пет степени, Гацко четири, Купрес пет, Добој и Нови Град шест, Иван-седло и Чемерно седам, Бихаћ, Бугојно, Сански Мост, Калиновик, Мраковица, Рудо и Сарајево осам, Бијељина, Градачац, Јајце, Сребреница, Мркоњић Град, Србац и Зворник девет, Горажде, Ливно, Фоча, Невесиње и Соколац 10, Бањалука, Дрвар, Билећа, Хан Пијесак, Рибник и Зеница 11, Мостар, Вишеград и Тузла 12, Столац 13, Требиње и Чапљина 14 степени Целзијусових.