latinica  ћирилица
20/02/2015 |  23:10 | Аутор: Б92

Лајовићу пријећено смрћу због пораза у Сао Паулу

Српски тенисер Душан Лајовић добио је претње смрћу посљедњих дана због својих резултата на турниру у Сао Паулу, одиграном прошле недјеље.

Лајовић је у највећем бразилском граду прво остварио побједу каријере против Фернанда Вердаска, а затим је послије два тај-брејка изгубио у четвртфиналу од Луке Ванија.

Тај пораз Лајовића је жестоко изнервирао многе кладионичаре широм свијета, па је Лајовић почео да добија разне пријетње на друштвеним мрежама, које су исле од псовки до пријетњи смрћу.

Једна особа из Бразила је уз псовке спомињала "руску мафију и новац за клађење", један Чех га је назвао, благо речено "великим промашајем који ће да плати смрћу за то". Међу њима се нашао и један Хрват који му је написао да је "тениска незналица" и слично.

Иако српски тенисер не води лично страницу на друштвеној мрежи, до њега су стигле ове информације, али није желио превише да шири причу.

"Такве ствари се дешавају, послије сваког меча има тих кладионичара, али заиста не бих да коментаришем", рекао је Лајовић за "Вечерње новости".