latinica  ћирилица
23/02/2015 |  11:38 | Аутор: РТРС

Манћини: Видић више неће добити шансу

Српски фудбалер Немања Видић наљутио је тренера Интера Роберта Манћинија који је изјавио да му више неће давати шансу.

Италијански стручњак је разочаран Видићевом ноншалантношћу током меча са Селтиком у четвртак у Лиги Европе, када је тренер очекивао да се брзо спреми за измјену, преноси Б92.

"Од Видића сам тражио да се што прије загрије како би ушао на терен, а он је иза гола кренуо лаганим корацима, што ме страшно изнервирало. Док сам ја на клупи Интера, он више неће добијати шансу, и о томе сам обавијестио челнике клуба", рекао је Манћини.

Српски дефанзивац од доласка Манћинија на клупу "неоазура" ријетко игра, био је резерва и у Глазгову, тренер је желио да га уведе у игру, а онда га је вратио на клупу.

"Он је прво преспоро намјештао костобране, а онда полако одшетао до мјеста предвиђеног за загријавање резервних фудбалера, што ме је страшно изнервирало. Одлучио сам да га вратим на клупу и нисам хтио да извршим измјену. Преко неких ствари не могу да пређем и стварно ми није јасно понашање тако искусног играча у тренутку кад је требало да замијени Ранокију због повреде у Глазгову", истакао је Манћини.

Подсјећамо, Манћини је већ имао сличан проблем са једним играчем, прије седам година, такође у Интеру, тада је актер био Луис Фиго, који је послије елиминације од Ливерпула у Лиги шампиона ријетко био на терену.

Све је извјесније да ће се Видићева епизода у Интеру завршити већ послије једне сезоне, те да ће у јуну тражити нови клуб у којем ће да оконча каријеру.