latinica  ћирилица
23/02/2015 |  14:09 | Аутор: SportSport.ba

Баждаревић са тренерима премијерлигашких клубова

Селектор фудбалске репрезентације Босне и Херцеговине, Мехмед Баждаревић, данас ће допутовати у Сарајево, а сутра ће одржати радни састанак са тренерима премијерлигашких клубова.

"Данас сам у Сарајеву, а већ сутра се окрећем новим радним обавезама", рекао Баждаревић за портал спорспорт.ба.

Састанку са тренерима премијерлигашких клубова присуствоваће и селектори младе, јуниорске и олимпијске репрезентације БиХ, Дарко Несторовић, Тони Карачић и Мирза Варешановић, те предсједник НС/ФС БиХ Елведин Бегић, генерални секретар Јасмин Баковић, технички директор Денијал Пирић и руководилац Центра за едукацију Мунир Таловић.

"Сутрашњи састанак је слијед стратешког плана који је усвојио ИО ФС БиХ, а једна од круцијалних ставки је корелација струке, техничког сектора и најстручнијих клупских тренера БХ Телецом Премијер лиге БиХ. Циљ нам је да успоставимо квалитетну комуникацију у два правца. Селектори наших селекција стоје на стручној услузи тренерима клубова од којих се очекује траспарентна, квалитетна и поштена препорука кандидата за репрезентативне селекције, а све у циљу што веће афирмације фудбала, фудбалских кадрова и селекција у БиХ", рекао је технички директора Савеза Денијал Пирић за службену страницу Фудбалског савеза БиХ.