latinica  ћирилица
25/02/2015 |  10:25 | Аутор: СРНА

Бањалука - позив за достављање приједлога инвестиционих пројеката

Град Бањалука приступио је процесу израде Плана капиталних инвестиција за период од 2015. до 2017. године, у вриједности од 100.000 КМ и више, те позива заинтересоване да доставе приједлоге инвестиционих пројеката.

Из Градске управе позивају заинтересоване грађане, привреднике, организације цивилног друштва и институције да попуњавањем обрасца за инвестиционе пројекте искажу своје потребе и доставе приједлоге инвестиционих пројеката.

Попуњене обрасце за инвестиционе пројекте заинтересовани могу доставити до 31. марта на мејл: развој@бањалука.рс.ба или предати сваког радног дана у канцеларију број 16 Градске управе, са назнаком: Одсјек за локални економски развој "За План капиталних инвестиција".

Носилац припреме Плана капиталних инвестиција је Одсјек за локални економски развој у сарадњи са осталим организационим јединицама Градске управе, градским институцијама, установама и предузећима, као и другим потенцијалним тијелима за којима се укаже потреба са сврхом што квалитетније припреме овог документа, саопштено је из Градске управе.

Скупштина града донијела је одлуку о приступању процесу израде овог плана на сједници одржаној 26. децембра, 2014. године.