latinica  ћирилица
25/02/2015 |  13:32 | Аутор: Мондо

Рукометашима Борца два аутобуса покварена на путу за Нови Сад

Управа рукометног клуба Борац м:тел већ дуже врије чини све што може да стабилизује клуб, као и сами играчи, који тренирају, играју и више и не питају за плате које им "дебело" касне.

Рукометашима Борца, практично, ништа није тешко, па ни када морају да засучу рукаве и буквално гурају аутобус, који им се покварио на путу за Нови Сад, гдје им је вечерас заказан меч 15. кола СЕХА лиге.

А није им се десио пех само са једним, већ са два аутобуса!

Практично нису ни кренули, а већ у Бањалуци покварио им се један аутобус, па је Борчева експедиција морала да сачека други.

Послије сат и по чекања коначно су кренули на пут, али до новог квара није прошло много! Аутобус са Борчевим играчима стао је у Градишкој...

Фотографију овог несвакидашњег призора тренер Игор Рађеновић поставио је на Фејсбук, уз коментар: "И други аутобус се покварио, можда и стигнемо на утакмицу".

Питање је да ли ће Бањалучани стићи у Нови Сад на вријеме, јер се, како сазнаје МОНДО, на граничном прелазу у Градишкој још чека резервни дио за поправак аутобуса.

Тамо је у међувремену кренуо трећи аутобус, који би требало да покупи играче и стручни штаб Борца, па да коначно "одлућније" крену ка Новом Саду.