latinica  ћирилица
26/02/2015 |  12:49 | Аутор: ТАНЈУГ

Михајловић се извинио Ређинију: Емотиван сам човјек

Тренер Сампдорије Синиша Михајловић рекао је да се извинио играчу свог тима Васку Ређинију због тога што је насрнуо на њега послије дербија против Ђенове (1:1).

Подсјећамо, српски тренер је, тек што је одсвиран крај меча, ухватио за дрес и одгурнуо Ређинија јер је у посљедњим тренуцима утакмице направио фаул послије којег је Ђенова могла да постигне гол за побједу.

"Одмах бих желио да расчитим ствари и кажем да Ређинија нисам ухватио за врат, већ за дрес. Грешка коју је Ређини направио је недопустива, поготово на дербију против Ђенове, што није први пут. Након утакмице извинио сам му се у свлачионици, али и екипи. Ја сам емотиван човјек и некада ми адреналин превише скочи", рекао је Михајловић за "Газету дело Спорт".

Српски тренер је истакао да му је жао што се догодио инцидент јер није дао прави примјер.

"Ређини је све разумио, али послао сам лошу слику. Искрено, јако ми је жао. Тренери често остављају "прљав веш" у свлачионици, али ја сам директан и искрен човек. Не кажем да све треба да оде у јавност, већ да се никад не претварам. За мене је овај случај затворен", закључио је некадашњи селектор Србије.

Сампдорија се налази на седмом мјесту на табели са 36 бодова, а у наредном колу Серије А гостује Аталанти.