latinica  ћирилица
02/03/2015 |  07:45 | Аутор: Б92

Марјановић: Заслужена побједа Партизана

Центар Црвене звезде Бобан Марјановић рекао је да су играчи Партизана били мотивисанији, с обзиром на то да је његов клуб још раније обезбиједио плеј-оф.

Звезда је као гост у хали Пионир изгубила од Партизана са 77:63, у 23. колу регуларног дијела Јадранске лиге.

"Нисмо били мотивисани, они су били мотивисанији, били су бољи. Нисмо успјели да им одговоримо и заслужено су овога пута славили. Нисмо имали среће да погодимо много отворених шутева, али идемо даље. Ово морамо што пре да заборавимо", рекао је Марјановић.

Он је додао да кошаркаши Звезде морају да науче из ове утакмице.

"Што се пласмана тиче, ово не мијења ништа, али сви знамо шта носи дерби. Морамо да научимо нешто из овога, да сљедећи меч одиграмо што мотивисаније", рекао је Марјановић.

Други центар тима Мајк Цирбес рекао је да је Партизан вечерас био бољи од његове екипе и заслужено побиједио у Јадранској лиги.

"Партизан је био бољи и заслужено је побиједио. Нисмо играли онако како смо хтјели. Стварно смо уморни, Евролига је тешка, али то не сме да буде изговор. Морамо да сједнемо, одгледамо ову утакмицу и видимо гдје смо гријешили како то не бисмо понављали", рекао је Цирбес.

Стефан Јовић се сложио са Цирбесом да умор не смије да буде изговор.

"Довољно је времена прошло и већ смо ушли у ритам сриједа-субота и то не смије да нам буде изговор. Морамо да наставимо да радимо и да будемо прави када за то дође вријеме", рекао је Јовић.

Он је истакао да је преломни тренутак утакмице био у другој деоници, када је Партизан направио серију 11:0.

"Било је много грешака током цијеле утакмице, поготово у тој другој четвртини, када њихове лаке поене нисмо сјекли фауловима. Знали смо шта нас чека, када лопта иде на Бобија, он је то избацивао напоље, али ми нисмо успијевали да погодимо те шутеве", рекао је Јовић.