latinica  ћирилица
02/03/2015 |  14:27 | Аутор: СРНА

Сутра умјерено облачно

У Републици Српској и Федерацији БиХ се сутра очекује умјерено до претежно облачано вријеме, саопштили су метеоролози.
Облачно вријеме - Фото: СРНА
Облачно вријемеФото: СРНА

Киша, која ће падати у току ноћи, престаће до јутра када ће у већини предјела бити суво. Ујутру ће на планинама на истоку падати снијег, а на југоистоку ће се задржати киша.

Током дана суво, уз разведаравање и сунчане периоде. Дневна температура у благом паду у односу на данас, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Вјетар слаб до умјерен сјевероисточног смјера. Јутарња температура од два до шест, на југу до дест, а највиша дневна од четири до десет, на југу до 14 степени Целзијусових.

Данас је умјерено до претежно облачно вријеме, а само понегдје у западним подручјима регистрована је киша. По котлинама и уз ријечне токове било је магле или ниских облака.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус три, Чемерно и Купрес три, Калиновик пет, Гацко и Иван-седло шест, Хан Пијесак и Невесиње седам, Дринић и Ливно осам, Соколац десет, Билећа, Мркоњић Град, Бугојно, Дрвар и Требиње 11, Бихаћ, Јајце, Мостар и Сарајево 12, Фоча Нови Град и Рибник 13, Рудо, Горажде, Приједор и Сански Мост 14, Србац, Вишеград, Бањалука, Сребреница, Зеница и Чапљина 15, Градачац и Тузла 16 степени Целзијусовх, Зворнику 17, те Добој 18 степени Целзијусових.