latinica  ћирилица
04/03/2015 |  08:55 | Аутор: Мондо

Рађеновић: Нисмо незадовољни, недостајало нам је снаге

Тренер Борца м:тел Игор Рађеновић упркос поразу од Загреба у "Кутији шибица" није био незадовољан издањем своје екипе у 17. колу СЕХА лиге.

Хрватски представник је славио резултатом 30:25, али су црвено-плави рукометаши пружили одличну партију у већем дијелу утакмице у Загребу.

"Ми смо добро одиграли прво полувријеме и првих 10 минута наставка. Послије тога, Загреб је промијенио одбрану на 5-1 с Ловром Михићем и нисмо пронашли начин како да их спријечимо. На крају нам је недостајало и снаге да стигнемо предност", рекао је Рађеновић послије двобоја у Загребу.

Рукометаш црвено - плавих Даворин Вујовић, који је са шест голова био најефикаснији актер у табору шампиона Босне и Херцеговине, али и цијелог сусрета, нагласио је да је помало и умор "кумовао" новом поразу Борца.

"Играмо три утакмице у осам дана, логично је да смо мало уморни, али смо задовољни начином на који смо играли. У другом полувремену смо изгубили ритам, па се Загреб одлијепио на већу предност", рекао је Вујовић.

Тренер Загреба Веселин Вујовић сложио се с оцјеном да је одбрана преломила у другом дијелу јер је његова екипа у тим отишла на високих "плус седам". Такође, црногорски стучњак није пропустио прилику да похвали бањалучки тим.

"Знамо да је Борац добра екипа, знали смо и да имају јаку школу рукомета и да нам неће бити лако. То је било видљиво у првом полувремену, нисмо били на висини задатка, али смо у другом успјели да сломимо њихову игру и с Михићем, који је везао три гола створимо већу предност. Иако су изгубили, Борац је показао да с пуним правом припада СЕХА лиги", рекао је Вујовић.

Бањалучани наредни сусрет СЕХА лиге играју у дворани "Борик" у петак против скопског Металурга.