latinica  ћирилица
22/03/2015 |  17:36 | Аутор: sportal.rs

Фудбалеру Радничког пријећено смрћу

Фудбалеру Новог Пазара Жарку Удовичићу недавно је пријећено оружјем, јер је наводно намјерно промашио пенал против Рада.

Хулиган су тада упали у свлачионицу Пазараца и претили, а након меча између Радничког 1923 и Вождовца поново се причало о пријетњама.

Шеф стручног штаба Крагујевчана Нешко Миловановић је рекао да је лице са гостујуће клупе пријетило једном од играча Радничког 1923, чије име није откривао.

"Када сам ушао у свлачионицу, један мој играч је плакао. Није примјерено, а ово се не односи на господина Милинковића, да се са клупе гостију упућују речи мом играчу, које ја не могу ни да изговорим. Покушао сам да га смирим. Тај играч има 30 година и до сада тако нешто није доживио. Могу рећи да је то срамно понашање те особе са гостујуће клупе. Мислим да једна екипа попут Вождовца не смије да дозволи да такве ријечи изађу из уста према неком противничком играчу. Сви ми волимо да побиједимо, али ја никада у животу нисам волио да вријеђам нити било шта слично", казао је Миловановић, али је одмах затим узвратио тренер "змајева" Зоран Милинковић.

"Зарад истине, ни бивши играч Вождовца, није остао дужан нама на клупи. Није било пријатно ни то што је он рекао", објаснио је Милнковић, преноси сајт Радничког.

На конференцији се није причало о именима и детаљима, али како преносе Спортске.нет ријеч је о Владимиру Јашићу. Према истом извору, некадашњем капитену Вождовца који сада наступа за Крагујевчане је пријетило лице у цивилној јакни.

Запријећено му је "да ће му пуцати у одређене дијелове тела, небитно да ли је у Крагујевцу, Београду, или било ком другом мјесту".