latinica  ћирилица
23/03/2015 |  00:14 | Аутор: novosti.rs

Вујошевић: Судија није имао једнак критеријум

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић је био незадовољан послије пораза од Будућности у мечу који је одлучивао о другој позицији пред плеј-оф АБА лиге.

"Честитам Будућности на побједи. Увијек су били озбиљан клуб, а сада су отишли корак даље. Направили су озбиљан тим и желим да честитам младом колеги на одличним резултатима. Дали смо максимум што се тиче борбености, недовољно смо уиграни због каснијег доласка плеја и отуд осцилације", објашњава Вујошевић.

Искусни стручњак се дотакао и суђења.

"Дозволили смо ривалу да направи, чини ми се серије од 8:0 и 13:0. Не желим да потцијеним никога, али у одлучујућим тренуцима судија Дожаи није имао једнак критеријум досуђивања фаула".

Имао је и поруку за Подгоричане.

"Желим домаћину да се пласира у финале и волио бих да се опет сретнемо у финалу", поручио је Вујошевић.

На конференцији за медије послије меча је говорио и капитен Драган Милосављевић.

"Честитам им на побједи. Знали смо да ће бити тешка утакмица и дали све од себе. Нисмо имали среће, промашили смо неке зицере, а они су погодили неке тешке шутеве, поготово тројка Рејнолдса. Заслужено су славили. Мислим да дижемо форму и псремамо се за оно најважније".

Тренер домаћег тима Игор Јововић је био задовољан атмосфером.

"Драго ми је да смо у Подгорици направили кошаркашки амбијент какав је био прије 15-ак година. Партизан је у првом полувремену имао расположене играче који су погађали неке тешке шутеве, за шта су и кадри. Драго ми је што смо екипу која је позната по офанзивном скоку успјели да надмашимо у том сегменту. Нисмо се предавали ни када смо имали минус седам, а срећа нас је послужила на крају", закључио је Јововић.