latinica  ћирилица
23/03/2015 |  14:55 | Аутор: РТРС

"Орлови" се окупљају у Старој Пазови

Фудбалски репрезентативци Србије окупљају се данас у центру Фудбалског Савеза Србије у Старој Пазови како би обавили припреме за утакмицу против Португала у квалификацијама за Европско првенство, која се у Лисабону игра у недјељу 29. марта од 20 часова и 45 минута.

Селекција Португала је друга на табели Групе И квалификација са шест бодова, пет више од Србије, која је на четвртом мјесту.

Репрезентација Данске уз утакмицу више од конкурената води у групи са 7 бодова, а иза Португалаца је Албанија, са четири. Србија је на зачељу заједно са Јерменијом, која такође има бод послије три наступа.

Везни играч "Орлова" и енглеског Саутемптона, Душан Тадић, био је један од првих који су дошли на "прозивку", преноси "Блиц".

"Добро је бити поново овдје, прошло је доста времена откако смо се посљедњи пут окупили. Вјерујем да ћемо се добро спремити за Португалце, јер ми ионако играмо боље против бољих противника, па се надам да ће и овога пута бити тако. Бићемо спремни за 'Ла луж' и пуне трибине, јер сви наши играчи играју у великим клубовима, знају да се носе са притиском и пун стадион може да буде само додатан мотив. Кристијано Роналдо није цијели тим Португала, он јесте један од најбољих играча на свијету, али имају они и друге на које морамо да обратимо пажњу. До утакмице има још доста времена, анализираћемо противника и бићемо спремни. Не знам још увијек да ли ћемо бити задовољни евентуалним бодом, то ћемо већ видјети послије утакмице јер се у сваки меч улази са жељом да се побиједи, а видјећемо како ће се овај одвијати", рекао је Тадић.