latinica  ћирилица
23/03/2015 |  17:13 | Аутор: klix.ba

Баждаревић: Андору не смијемо олако схватити

Селектор фудбалске репрезентације Босне и Херцеговине у Тренинг центру Фудбалског савеза БиХ одржао је конференцију за новинаре, гдје је говорио о амбицијама за квалификациону утакмицу против Андоре.

Баждаревић је на почетку свима пожелио добре припреме и да што спремније дочекају наредне утакмице.

"Ова прва утакмица је изузетно важна и надам се да ће играчи доћи здрави и спремни, али и мотивисани да одрадимо што је пред нама и будемо спремни за суботу", казао је Баждаревић.

Он је још исказао задовољство што нема отказа играча за ово окупљање и што нема повреда. На ранији долазак у Тренинг центар се одлучио како би се упознао са објектом.

"Једноставно желио сам се и ја упознати с овим објектом који пружа максималне услове за рад, желио сам бити присутан и концентрисан на утакмице", додао је Баждаревић.

Селектор бх. фудбалера је све позвао на озбиљност у наредним мечевима које ће одиграти репрезентација.

"Мислим да је то сасвим нормална ствар, одавно гледамо Андору и знамо њихове квалитете. Покушаћемо одрадити оно што смо замислили ових наредних дана и мислим да ћемо бити спремни за суботу навечер", изјавио је Баждаревић.

Сутрашњи тренинг који ће бити одржан у 17.30 биће отворен и за медије и за грађане Зенице.

"Андору не требамо олако схватити и немојте да тако размишљамо. На нама је да покажемо озбиљност, храброст и чврстину и против њих идемо тражити три бода", додао је бх. селектор који ће се наредних дана одлучити за коначних 11 играча.

За крај селектор је додао да од млађих играча, као и старијих, очекује потпуно залагање јер сви имају исти задатак.