latinica  ћирилица
23/03/2015 |  21:15 | Аутор: sportal.rs

Управа Партизана расправља о Николићу, спрема ли се смјена?

Од почетка прољећног дијела сезона фудбалери Партизана побиједили су само два пута, што је омогућило другопласираној Црвеној звезди да заостатак смањи на два бода.
Марко Николић - Фото: blic.rs
Марко НиколићФото: blic.rs

У посљедњем колу, на Бановом Брду, Партизан је играо неријешено против Чукаричког, па се након овог, али и осталих резултата почело да се прича о одговорности тренера. Учинак екипе, и даље лидера на табели, као и шефа стручног штаба Марка Николића биће тема разговора челника клуба из Хумске.

- Имаћемо у уторак састанак Секретаријата, којем ће присуствовати и тренер Николић. Анализираћемо учинак екипе у првих пет кола. Чукарички је неспорно добар тим, али стоји и чињеница да смо ми друго полувријеме одиграли јако лоше. То је уз чињеницу да је предност сведена са шест на само два бода забрињавајуће - рекао је за Новости Милорад Вучелић, потпредсједник Партизана задужен за односе са јавношћу.

Спекулише се да би током паузе у првенству, због обавеза репрезентације могло до дође и до смјене Николића.

- Јасно је да одговорност струке постоји. Николић је од нашег доласка у клуб имао подршку и пуно повјерење, али њих морају да испрате резултати. Слиједе разговори, видјећемо... Стварно доста размишљам о томе и не знам шта бих рекао. Нервирам се, нисам сигуран како и шта чинити по том питању, не знам које је рјешење најбоље. Кроз размјену мишљења ћемо доћи до закључка шта је у овом тренутку најбоље за Партизан.

И док ће челници причати о повјерењу Николићу, у квалитет играча се не сумња.

- Не, заиста ни најмање не сумњам у квалитет екипе. Увјерен сам да имамо најбољи тим у лиги и надам се да ћемо успјети да се издигнемо из ситуације која није нимало пријатна - закључио је Вучелић.