latinica  ћирилица
24/03/2015 |  09:25 | Аутор: РТРС

Будућност се извинила Вујошевићу

Кошаркашки клуб Будућност извинио се тренеру Партизана Душку Вујошевићу због непримјереног понашања својих навијача на утакмици одиграној у недјељу.

Подсјећамо, Подгоричани су у мечу посљедњег кола савладали "црно-бијеле" са 85:79 и тако обезбиједили друго мјесто пред плеј-оф, а шампиона Србије помјерили на четврто, пише портал вијести.ме, а преноси Б92.

На тај начин, два српска тима ће се борити за финале и место у Евролиги, пошто ће се у полуфиналу састати Црвена звезда и Партизан, односно Будућност и Цедевита.

Током утакмице у "Морачи" виђено је доста инцидената, Вујошевић је био на мети увреда, а чак су на терену завршили парчићи меса. Лавина увреда била је упућена и Александру Павловићу, док је капитена Партизана Драгана Милосављевића један навијач повукао за главу када је излазио са терена на полувремену, али се Будућност није извинила и због тога.

"Поводом појединачних испада, те непримјерених поступака неодговорних појединаца, током великог спортског догађаја, утакмице Будућност – Партизан, а који су се односили на тренера Душка Вујошевића, користимо ову прилику да одбацимо сваку повезаност са истим и упутимо извињење господину Вујошевићу.

Кошаркашки клуб Будућност Воли преузео је све могуће мере да сви учесници дербија буду безбиједни. Жалимо због инцидента и непријатности које су са трибина упућене господину Вујошевићу, те још једном одбацујемо било какву могућност повезаности конкретног инцидента са нашим клубом.

Традиционално гајимо добре односе са свим клубовима АБА лиге, као и клубовима у Црној Гори. Желимо да тако и остане", стоји у саопштењу подгоричког клуба.