latinica  ћирилица
24/03/2015 |  11:30 | Аутор: СРНА

Борци позвали Босића да реагује

Добојска Борачка организација затражила је од предсједника СДС-а Младена Босића да лично утиче на поништење одлуке о приступању Добоја Заједници општина турског свијета, као и на испуњавање осталих захтјева ове борачке организације.

"Не желећи да наши оправдани захтјеви добију било какву политичку конотацију и сматрајући да политика коју проводи Обрен Петровић није политика СДС-а, иако се он представља градоначелником у име те политичке партије, тражимо да као предсједник СДС-а лично утичете на поништење срамне одлуке и на испуњавање захтјева Градске борачке организације", наводи се у писму упућеном Босићу.

Борци су изразили увјерење да је Босић упознат о посљедњим дешавањима у Добоју и проблемима са којима се сусреће борачка популација, што је, како су истакли, посљедица потпуно дезоријентисаног понашања градоначелника Добоја и групе одборника "његових послушника".

"У задње вријеме, готово свака одлука поменутих вријеђа, понижава и изазива гњев код породица погинулих бораца, ратних војних инвалида, учесника Одбрамбено-отаџбинског рата и свих грађана Добоја", истиче се,између осталог, у писму упућеном Босићу.