latinica  ћирилица
24/03/2015 |  21:30 | Аутор: Независне

Дервента- Подлегла повредама након превртања возила

Александра Миловановић (20) из Дервенте подлегла је повредама које је задобила у суботу у саобраћајној несрећи у мјесту Шешешлије, код Добоја.
Полиција Републике Српске - Фото: РТРС
Полиција Републике СрпскеФото: РТРС

Након несреће, која се догодила око 2.20, она је превезена у добојску болницу, а одатле у Универзитетску болницу Клинички центар Бањалука, гдје је, како сазнајемо од полицијских извора, битку за живот изгубила јуче ујутру.

Миловановићева је, истичу наши саговорници, била сувозач у полу, којим је управљао њен суграђанин Невенко Кукић (36), а који је тада тешко повријеђен.

Кукић је, како сазнајемо, изгубио контролу над аутомобилом који је ишао из правца Дервенте према Добоју, а потом је дошло и до превртања возила те је несрећна дјевојка испала из пола.

"Узрок несреће је, према првим резултатима истраге, брзина неприлагођена условима на путу. Возило је у близини бензинске пумпе у Шешлијама прешало у супротну траку и ударило десном бочном страном, а затим се преврнуо у канал. У тој несрећи Миловановићева је тешко повријеђена, а јуче је подлегла", истичу полицијски извори.