latinica  ћирилица
25/03/2015 |  12:15 | Аутор: Агенције

Матије: Меси остаје у Барселони

Француски репрезентативац и играч Барселоне Жереми Матије рекао је данас да Лионел Меси никада неће напустити каталонски клуб.

"Не могу да замислим да Лео игра негдје другдје осим у Барселони, просто ми је невјероватно да га рецимо доведе Пари Сен Жермен", рекао је Матије за радио Монтекарло.

Барселона и ПСЖ састаће се у четвртфиналу Лиге шампиона, а ова два клуба играли су у групној фази такмичења ове сезоне. "Свеци" су славили у Паризу са 3:2, док је на "Ноу Кампу" Барселона била боља резултатом 3:1.

"Ако будемо играли као у мечевима групне фазе, онда ћемо проћи у полуфинале, али морамо да будемо 100 одсто спремни. Неће бити лако, ПСЖ има доста квалитетних и заиста добрих играча", рекао је Матје.

Он је упозорио да ништа није готово у шпанском првенству, иако Барселона послије тријумфа у дербију са 2:1 има четири бода предности у односу на Реал.

"Има још доста да се игра, предност је јер држимо судбину у нашим рукама, али знамо да ће бити тешко. Морамо да побиједимо у свим утакмицама, а април зна да буде напоран мјесец", поручио је Матије.

Искуни дефанзивац је у Барселону дошао прошлог љета из Валенсије и до сада је за тим Луиса Енрикеа на 26 утакмица постигао два гола.