latinica  ћирилица
25/03/2015 |  12:21 | Аутор: РТРС

Ђукић не жели поново на клупу Партизана

Управа Партизана тражи замјену за тренера Марка Николића због серије лоших резултата "црно - бијелих".

Један дио Управе је блокирао долазак Зорана Милинковића из Вождовца, и врх тима Хумске сложан је у намјери да би право рјешење био - Мирослав Ђукић, јавља портал mozzartsport.

Међутим, на њихову жалост, Ђукићев ангажман ће остати само пуста жеља...

Први човек "црно-бијелих" Зоран Поповић је прије два дана контактирао Ђукића када је почела прича о смјени Николића, а поједини београдски медији преносе да је јуче чак и отпутовао у Шпанију да се види са младим стручњаком. Ђукићев одговор је опет био негативан и поновио је став да не жели да се враћа у српски фудбал. Поповић се и даље нада да ће Ђукић промијенити мишљење, а у преговоре се наводно укључио и Жарко Зечевић што је Поповићу дало трачак наде.

Управа "црно-бијелих" се нада да би Ђукићев долазак умирио навијаче с обзиром да је у првом тренерском мандату у Хумској оставио сјајан утисак. Ипак, послије одласка из Партизана и неславне епизоде у репрезентацији Србије, Ђукић је поручио да се никада неће вратити у домаћи фудбал, послије чега је радио у Мускрону, Еркулесу, Ваљадолиду, Валенсији и Кордоби у којој је добио отказ прије десетак дана.