latinica  ћирилица
26/03/2015 |  09:34 | Аутор: РТРС

ЕЛ: Звезда гостује код Албе

Кошаркаши Црвене звезде гостују данас од 20 часова и 15 минута код екипе Албе у утакмици 12. кола групе Е топ16 фазе Евролиге.

"Црвено - бијели" путују у Берлин након пораза на свом паркету од Барселоне и тренутно имају учинак од три побједе и осам пораза.

С друге стране, тим Саше Обрадовића има скор 5-6, а Звезду дочекује након побједе на свом паркету против Галатасараја. 

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је његова да екипа са много мотива путује у Берлин, упркос томе што има мале шансе да се пласира у четвртфинале елитног клупског такмичења.

"Очекује нас јако важан меч, против противника који је показао квалитет у Топ16 фази и који има шансу да се пласира даље. Води их Саша Обрадовић, који ради сјајан посао. Алба ће покушати да нас победи искуством и навијачи ће им вјероватно бити предност. Ипак имамо и ми такмичарски мотив и размишљамо о побједи", рекао је Радоњић на конференцији за медије у хали "Пионир", а преноси Танјуг..

Он је истакао да се бек Бранко Лазић још није опоравио од повреде и да неће играти.

"Лазић неће путовати, а очекујем да буде спреман за старт Суперлиге. Имамо план који је одавно направљен и очекујемо да ће ускоро бити са нама и у форми", рекао је Радоњић.

Утакмица између Албе и Црвене звезде игра се у четвртак од 20 часова и 15 минута у берлинској "О2" арени.