latinica  ћирилица
17/04/2015 |  15:05 | Аутор: ТАНЈУГ

Радоњић: Ништа није готово

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је данас да ништа још није готово и да његов тим има двије прилике да забиљежи побједу и полуфиналну серију плеј офа АБА лиге против Партизана врати на почетак.

"Свјесни смо да нас очекује тежак задатак и велика борба. Предстоје нам два гостовања, а амбиција је да дођемо до побједе које би нам омогућила да се серија игра до краја. Погрешно је да мислимо да је већ сада крај", рекао је Радоњић на конференцији за медије у хали "Пионир", а преноси Танјуг.

Он је додао да је стручни штаб анализирао грешке из другог меча, посебно када је у питању офанзивни скок противника.

"Одиграли смо два меча пред нашим навијачима. Партизан је направио брејк и сада је у предности. Направили смо анализу како бисмо одиграли боље и покушали да дођемо у ситуацију да вратимо брејк. Да бисмо остварили оно што желимо, морамо да одиграмо квалитетно у гостима и да дођемо у ситуацију да вратимо предност", рекао је Радоњић.

Тренер Звезде очекује бољу партију Бобана Марјановића, иако је свјестан да му није лако. У дуелима са Партизановим центрима.

"Марјановић је много пута ове сезоне показао квалитет. Удвајали су га многи евролигашки тимови, али је увијек проналазио рјешења. Постоји другачији однос према њему него у Евролиги, он добија доста удараца по рукама и ногама у борби за позицију, али надам се да ће успјети да се избори са тим и одигра боље", рекао је Радоњић.

На питање новинара да прокоментарише дуел између Бранка Лазића и Саше Павловића, који су судије казниле обостраним личним грешкама, Радоњић је рекао:

"Надам с да ћемо имати исти третман и суђење као што је имао Партизан у прва два меча", закључио је Радоњић.

Трећа утакмице полуфиналне серије плеј офа АБА лиге између Партизана и Црвене звезде игра се сутра од 21 сат у дворани "Пионир".